Σας ευχαριστούμε που επισκέπτεστε το ηλεκτρονικό κατάστημά μας. Αυτή η σελίδα πολιτικής απορρήτου εξηγεί πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, προστατεύουμε και αποκαλύπτουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς κατά τη διάρκεια της χρήσης του καταστήματός μας.


1. Συλλογή Πληροφοριών

Κατά την επίσκεψή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορεί να συλλέγονται διάφορες κατηγορίες πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών σας στοιχείων. Οι πληροφορίες αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν το όνομα, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση email, τα στοιχεία πληρωμής και άλλες πληροφορίες που μας παρέχετε εθελοντικά κατά την εγγραφή σας ή κατά τη διαδικασία αγοράς.


2. Χρήση Πληροφοριών

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για να παρέχουμε, να διαχειριζόμαστε και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας. Οι κύριες χρήσεις των πληροφοριών περιλαμβάνουν:


3. Προστασία Πληροφοριών


4. Διανομή Πληροφοριών

Δεν αποκαλύπτουμε τις πληροφορίες σας σε τρίτους χωρίς τη συγκατάθεσή σας, εκτός αν απαιτείται νομικά ή όταν είναι απαραίτητο για την εκτέλεση των υπηρεσιών μας (όπως η αποστολή προϊόντων ή η επεξεργασία πληρωμών). Ωστόσο, μπορούμε να μοιραζόμαστε ανώνυμες και συγκεντρωτικές πληροφορίες για στατιστικούς και ερευνητικούς σκοπούς.


5. Επικοινωνία και Ενημερώσεις

Μπορεί επίσης να σας επικοινωνούμε με σκοπό την αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων σχετικά με τις υπηρεσίες, τις προσφορές και τις ενημερώσεις του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε αυτού του είδους τις επικοινωνίες, μπορείτε να επιλέξετε να απεγγραφείτε από τη λίστα αλληλογραφίας ή να αλλάξετε τις προτιμήσεις επικοινωνίας στον λογαριασμό σας.


6. Συνδέσεις προς τρίτες ιστοσελίδες

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορεί να περιέχει συνδέσεις προς τρίτες ιστοσελίδες που δεν ελέγχονται από εμάς. Δεν φέρουμε ευθύνη για την πολιτική απορρήτου ή τις πρακτικές αυτών των ιστοσελίδων. Σας συνιστούμε να διαβάσετε τις πολιτικές απορρήτου των εν λόγω ιστοσελίδων προτού παράσχετε προσωπικές πληροφορίες.


7. Αναθεώρηση και Τροποποίηση

Η πολιτική απορρήτου μας ενδέχεται να υπόκειται σε αναθεώρηση και τροποποίηση από καιρό σε καιρό. Οι αλλαγές που θα γίνουν θα αναρτώνται σε αυτήν τη σελίδα πολιτικής απορρήτου. Σας συνιστούμε να ελέγχετε αυτήν τη σελίδα περιοδικά για τυχόν αλλαγές.


8. Συγκατάθεση

Χρησιμοπιούμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μόνο για ενημερωτικούς και εμπορικούς σκοπούς. Με την πρόσβαση και τη χρήση του καταστήματός μας, συναινείτε στη συλλογή και τη χρήση των πληροφοριών σας σύμφωνα με αυτήν την πολιτική απορρήτου.